Oamenii de afaceri din Valea Jiului empatizează cu elevii merituoși

Așa cum v-am mai informat, elevul Koszta Mihai Constantin de la Liceul Tehnologic ”Retezat” din Uricani, va reprezenta la finalul lunii februarie, Valea Jiului la concursul național “Tineri bucătari”, organizat la Septimia Hotel și Spa Resort din Odorheiul Secuiesc, numărându-se printre finaliștii acestei competiții.

Spre cinstea lor, Pensiunea Retezat Uricani, Restaurantul Belle Epoque Petroșani și Casa Amicii Uricani, prin oamenii de afaceri care le administrează i-au oferit un important ajutor elevului Koszta Mihai Constantin, finalist al concursului național “Tineri bucătari”, oferindu-i șansa să se pregătească în bucătăriile restaurantelor pe care le administrează, alături de bucătari cu vechime în arta culinară, “chefi” recunoscuți la nivel local și nu numai ca fiind “creatori de curcubee ale gusturilor”.

Elev al Liceului Tehnologic “Retezat” Uricani, tânăr născut într-o familie modestă, cu 5 frați, crescuți sub protecția maternă, Koszta Mihai Constantin sau Costi (așa cum îi spun apropiații), a declarat că își dorește să vină acasă cu locul I, pentru că visul lui este să fie “cel mai bun dintre bucătari” și să-și facă mândră familia și orașul.

Acesta le mulțumește oamenilor de afaceri care au empatizat cu visul lui precum și bucătarilor care l-au îndrumat și sprijinit, pentru răbdare. Săptămâna viitoare, el va participa la marea finală a concursului național ”Tineri bucătari”, unde va fi însoțit de profesorul coordonator Roxana Petrovan,și după cum ne-a mărturisit, va spune cu mândrie că e “copil din Valea Jiului”.

Noi îi urăm succes și credem că deja este un exemplu pentru tinerii din Valea Jiului, sperăm la cât mai mulți tineri care au un vis și luptă pentru el. În același timp, âi felicităm pe oamenii de afaceri care s-au oefrit să-l sprijine pentru a se pregăti corespunzător pentru această competiție culinară.