Interes mare pentru ”Bursa Locurilor de Muncă – Bursa Mărțișorului” la Hunedoara

Prima zi a bursei locurilor de muncă organizată sub genericul ”Bursa Locurilor de Muncă – Bursa Mărțișorului” s-a bucurat de succes la Hunedoara, acolo unde evenimentul a strâns peste 750 de participanți interesați de locurile de muncă ofertate de 63 de agenți economici, care au pus la dispoziție 315 de locuri vacante în diverse domenii de actitate.

Potrivit directorului executiv al AJOFM Hunedoara, Georgeta Angelica Tomuța, în cadrul evenimentului găzduit la Palatul Culturii din Hunedoara au fost selectate 153 de persoane pentru susținerea unei probe de lucru în vederea încadrării şi au fost încadrate în muncă 75 de persoane.

AJOFM Hunedoara va monitoriza după un interval de 30 de zile câte dintre persoanele selectate au fost încadrate în muncă.

Bursa Locurilor de Muncă – Bursa Mărțișorului continuă joi, 2 martie 2023, la Petroșani, unde evenimentul este organizat în parteneriat cu Universitatea din Petroșani. Aici, agenții economici și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt așteptate la Biblioteca Universitară, în intervalul orar 9-12. De asemenea, vineri, 3 martie 2023, va avea loc un eveniment similar la Deva, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”.