La Deva va avea loc “Memorialului Mircea Sîrbu”, o nouă ediție fotbalistică pentru juniori

Sâmbăta, 17 iunie de la ora 11.00, pe terenul sintetic de la stadion “Cetate” din Deva, se va desfășura o nouă ediție a “Memorialului Mircea Sîrbu”. Competiția, care este la cea de-a cincea sa ediție, se adresează tinerilor fotbaliști și este organizatăîn parteneriat, de Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, Direcția Județeană de Sport Hunedoara și Club Sportiv Municipal Deva.

La competiție este confirmată participarea a peste 150 de copii de la 9 echipe de juniori U9 din județul Hunedoara. Mircea Sîrbu a fost un apreciat om de fotbal din România, fiind cel mai longeviv președinte de asociație județeană de fotbal din România (1991-2018), fost jucător, antrenor, profesor de educație fizică și sport, observator federal, iar Marius Sîrbu, unul dintre cei doi copii ai săi, este actualul coordonator al Centrului de Copii și Juniori al CSM Deva.

Tot sâmbătă, 17 iunie, de la ora 15.00, pe același teren sintetic de la stadionul „Cetate” se va desfășura un meci amical de fotbal între grupele U8 de la CSM Deva și CSM Reșița. La ambele evenimente fotbalistice juvenile de la stadionul „Cetate” din Deva intrarea publicului este liberă!!!

Totodată, mai trebuie menționat că grupele U10 și U12 de la CSM Deva vor participa, de vineri, 16 iunie, până duminică, 18 iunie, la un turneu amical la Isverna, în județul Mehedinți.