Karatistul din Petroșani Victor Igărelu, medaliat cu aur la Polish Open

Sportivii CS Poli Karate Petroșani au participat, la începutul lunii octombrie, la Openul Poloniei la karate, eveniment găzduit în localitatea Bielsko-Biala, în perioada 7-9 octombrie 2023. Competiția s-a bucurat de un real interes din partea sportivilor de arte marțiale din Europa, în concurs fiind înscriși nu mai puțin de 1798 de sportivi reprezentând 255 de cluburi din 31 de țări.

Clubul Sportiv Poli Karate din Petroșani, coordonat de Radu Polifronie, a participat la Polish Open cu o delegație formată din 16 sportivi, dintre care o bună parte începători. ”Chiar și așa evoluția lor a fost una bună, au câștigat meciuri jucate într-o companie destul de grea, având în vedere că această competiție este cotată ca fiind printre cele mai puternice din Europa”, a declarat antrenorul Radu Polifronie.

Cea mai bună evoluție în competiție a avut-o sportivul Victor Igărelu, care a cucerit medalia de aur la categoria cadeți (14-15 ani) +70 kg, rezultatul fiind cu atât mai valoros cu cât sportivul din Valea Jiului va implini vârsta de 14 ani doar anul viitor, în luna iunie.

De asemenea, sportivul David Fedeleș a cucerit medalia de argint la proba kata, categoria de vîrstă 8 ani. Un parcurs bun au avut și sportivii Alexandru Blejoiu, cu 3 tururi câștigate, Sebastian Breazu ,cu 4 meciuri câștigate, dar și Mathias Popescu.

Felicitari copiilor pentru participare, felicitări părinților pentru susținerea sportivilor!