ADTI Valea Jiului, întâlnire cu mediul de afaceri local pe tema finanțării europene a firmelor

Asociația de Dezvoltare Teritorială Integrată Valea Jiului organizează, în data de 16 noiembrie 2023, o nouă întâlnire dedicată mediului de afaceri din Valea Jiului.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate și analizate o serie de teme care vizează finanțarea mediului privat din regiunea Văii Jiului, în cadrul programelor derulate prin intermediul Uniunii Europene.

Alexandru Kelemen, director executiv în cadryul ADTI Valea Jiului spune că vor fi prezentate, cu acest prilej, ”Ghidul solicitantului” pentru Programul european „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – componenta „Investiții pentru dezvoltarea IMM-urilor care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă”, precum și ”Procedura de avizare” pentru conformitate cu Strategia Văii Jiului și caracterul integrat al propunerilor de proiect.

Întâlnirea cu reprezentanții mediului de afaceri din Valea Jiului va avea loc joi, 16 noiembrie 2023, de la ora 15,00 la Sala de Marmură a Primăriei Municipiului Petroșani.

Participarea este gratuiă și binevenită pentru toți cei interesați.