O invitație de suflet în ”Petrila faptelor bune”

”Cum ar fi dacă am fi cu toții brazi de Crăciun? Unii mai mici, alții mai mari, unii mai deși, alții mai rari… așa cum suntem noi și firea noastră. Să luminăm în jurul nostru și să aducem bucurie la poalele Parângului, iar cu beteală să legăm inimă de inimă. Dacă ar fi așa, unde ni s-ar pune steaua în Ajun? E momentul să ne conectăm prin credință, bunătate și gesturi simple, e timpul faptelor bune!”

Așa sună mesajul mobilizator prin care Raluca Elena Cocolan vă îndeamnă să vă alăturați proiectului caritabil ”Petrila faptelor bune”, ajuns deja în fața ediției cu numărul șapte. Derulat de Asociația ”Petrila faptelor bune”, în parteneriat cu Primăria Orașului Petrila,  Casa Corpului Didactic Hunedoara, Casa Pensionarilor Lonea, Asociația Umanitară Kandila, Pensiunea Casa Ariana, S.C. VADATI S.R.L., Smart Party, Atelier de mobilă CREATIV, Asociația Culturală „Les Amis de la France”, Pensiunea DACIA – Straja, Frizeria Bălcescu Deva (S.C. BID S.R.L.), Pensiunea agroturistică PASUL MERIȘOR și cu sprijinul sponsorilor oficiali Sidonia Lăban și Alin Camgea, evenimentul a luat naștere din dorința de a ajuta persoanele aflate în dificultate pe perioada de iarnă din Valea Jiului, lucru pe care și-l propune și pentru cea de-a VII-a ediție, în acest an.

Voluntari de toate vârstele participă la această acțiune și datorită oamenilor cu suflet care au subscris și care vor subscrie în continuare acestui proiect caritabil, fiecare ajutând după posibilități, persoanele cu adevărat nevoiașe din toată Valea Jiului, dar și beneficiarii caselor de copii din regiune, vor întâmpina Crăciunul așa cum se cuvine.

Pentru a sprijini acest proiect sunteți invitați să faceți donații, în perioada 14 noiembrie – 14 decembrie 2023, cu orice sumă de bani (lei/valută) în contul deschis la Banca Transilvania RO38BTRLRONCRT0596919901 titulat ASOCIAȚIA PETRILA FAPTELOR BUNE. De asemenea, pot fi aduse alimente greu perisabile (ulei, zahăr, mălai, conserve, paste etc.), produse de curățenie (detergent, soluții de curățenie etc.), produse de igienă personală (săpun, șampon, periuță de dinți, gel de duș etc.) la centrul de colectare al asociației de la Școala Gimnazială Nr. 6 Petrila, de luni până vineri, unde vor fi realizate, de altfel, pachetele cu ajutoare de Crăciun pentru nevoiași.

Detalii suplimentare despre acest proiect și despre modul în care vă puteți implica, inclusiv ca voluntari în activitățile Asociației ”Petrila faptelor bune” puteți afla la numărul de telefon: 0726 593 753.

Împreună putem contribui și de această dată la aducerea speranței pentru oamenii mai puțin norocoși, pentru bătrânii singuri și copiii care au uitat de Moș Crăciun.