Sărbătoarea Crăciunului aduce la Vulcan evenimente de poveste

Autoritățile publice locale din municipiul Vulcan și-au propus să aducă bucuria Crăciunului în inimile tuturor vulcănenilor, motiv pentru care, pe lângă evenimentele care deja au avut loc în comunitatea locală, în aceste zile vor avea loc și alte evenimente de poveste.

”Ne dorim să petrecem împreună, în comunitatea locală din municipiul Vulcan, clipe minunate ocazionate de sărbătoarea Crăciunului, pentru că aceste sărbători de iarnă sunt cele mai așteptate și cele frumoase de peste an. Avem și în acest an un program pe care împreună cu copiii talentați din municipiul Vulcan, cu oamenii pasionați și dedicați dar și cu colindători reprezentativi din comunitățile rurale ale municipiului nostru, l-am realizat pentru a ne putea bucura de frumoase colinde care vor răsuna în centrul orașului. Tot așa cum și în acest an îl primim pe Moș Crăciun, care vine la întâlnirea cu copiii din Vulcan. Vă invit cu drag să participați la aceste evenimente și vă doresc Sărbători fericite!”, a declarat Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan.

În programul evenimentelor premergătoare Crăciunului, vineri,  22 decembrie 2023, Biserica Penticostală Maranata Vulcan va susține un concert de colinde pe scena amenajată în Parcul sărbătorilor de iarnă, deschis vis-a-vis de Primăria Vulcan, începând cu ora 18,00.

Sâmbătă, 23 decembrie 2023, la Vulcan este așteptată Caravana lui Moș Crăciun, care ajunge în mai multe cartiere ale orașului, după cum urmează:

  • Ora 15,00 – Cartierul Sohodol
  • Ora 16,00 – Crividia
  • Ora 16,30 – Colonia de Jos
  • Ora 17,00 – Cartierul Micro 3B (Dallas)
  • Ora 17,30 – Parcul Octogon
  • Ora 18,00 – Sosirea în Parcul de vis-a-vis de Primărie

În așteptarea lui Moș Crăciun și a caravanei sale speciale, în Parcul sărbătorilor de iarnă de lângă Primărie va avea loc și un recital de colinde susținut de Daiana Pârvuță, precum și de colindătorii vestiți din grupul ”Glasuri de Argint” condus de prof. Ileana Berchi. În spiritul Crăciunului de odinioară, în centrul Vulcanului vor fi prezenți, în încheierea programului special de sâmbătă, 23 decembrie 2024, Craii din Dealu Babii care vor prezenta obiceiurile strămoșești de Crăciun de pe meleagurile Vulcanului.