Promovare gratuită la Târgul Național de Turism pentru operatorii de turism hunedoreni

 

Promovare gratuită la Târgul Național de Turism pentru operatorii de turism hunedoreni

Operatorii de turism din județul Hunedoara pot beneficia de promovare gratuită în cadrul Târgului Național de Turism al României, prin intermediul DGAMPT Hunedoara.

Consiliul Județean Hunedoara, prin Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică Hunedoara va participa cu stand propriu la ediția cu numărul 49 a TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI, care se va desfășura la București, Centrul Expozițional RomExpo, între 15 și 18 februarie 2024.

Evenimentul este considerat una dintre manifestările de referință ale României în materie de turism și contribuie la consolidarea industriei turismului din țara noastră prin promovarea zonelor de atracție turistică și a serviciilor.

Directorul DGAMPT Hunedoara, Radu Barb informează că toate structurile de primire turistice, agențiile de turism, asociațiile profesionale din domeniul turismului, unitățile administrativ-teritoriale și producătorii locali că pot beneficia de promovare gratuită în cadrul acestei manifestări. ”În acest scop, toate entitățile amintite sunt invitate să aducă materiale de promovare (elaborate în limba română/engleză) la Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică situată în curtea Consiliul Județean Hunedoara, până luni, 12 februarie 2024, acestea urmând a fi distribuite în cadrul târgului de reprezentanții Direcției Generale de Administrare Monumente și Promovare Turistică a județului Hunedoara, care vor fi prezenți la acest important eveniment”, a precizat Radu Barb, director al DGAMPT Hunedoara.