Social-democrații din Petroșani și-au desemnat candidatul pentru alegerea viitorului primar de la Petroșani: Constantin Fulga

Social-democrații din Petroșani și-au desemnat candidatul pentru alegerea viitorului primar de la Petroșani: Constantin Fulga

Omul de afaceri Constantin Fulga, proprietarul lanțului de magazine alimentare și carmangerie ”Edy Ursu” din Valea Jiului, a fost desemnat de Organizația municipală Petroșani a PSD drept candidat al acestei formațiuni politice pentru funcția de primar al municipiului Petroșani, în alegerile locale din acest an.

Fulga a fost ales cu unanimitate de voturi de membri Organizației PSD Petroșani, în cadrul ședinței de lucru din data de 15 februarie 2024, ședință la care au luat parte și președintele Organizației județene a PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, respectiv președintele executiv Cristian Resmeriță, acesta din urmă având în prezent și calitatea de președinte al acestei organziații politice locale social-democrate.

Constantin Fulga s-a declarat onorat de încrederea echipeci PSD Petroșani și optimist în ceea ce privește șansele sale de a-l depăși, în cadrul scrutinului electoral, pe primarul liberal aflat în exercițiu la Petroșani. ”Le mulțumesc colegilor din cadrul Organizației PSD Petroșani pentru încrederea acordată și promit că voi face tot posibilul să nu-i dezamăgesc. Le mulțumesc și domnului președinte Laurențiu Nistor, dar și domnului președinte executiv Cristian Resmeriță pentru încurajări, pentru susținere și pentru încrederea că pot fi un candidat care să aducă Partidului Social Democrat victoria în alegeri și la Petroșani. Am intrat în această competiție electorală cu convingerea că este nevoie de o schimbare la nivelul administrației locale de la Petroșani, fapt confirmat nu doar de colegii de partid, ci de tot mai mulți cetățeni ai localității și îi invit alături de noi pe toți cei care vor să contribuie, prin atitudine și acțiune, să facem această schimbare posibilă”, a declarat Constantin Fulga.

Președintele interimat al Organizației PSD Petroșani, senatorul Cristian Resmeriță apreciază că desemnarea lui Constantin Fulga drept candidat de primar al acestei organizații politice la Petroșani este un prim semnal că social-democrații din Petroșani își doresc cu adevărat să câștige Primăria Petroșani. ”Domnul Constantin Fulga este un om onest, competent, care deja și-a probat calitățile de bun administrator în conducerea companiei sale, care este unul dintre cele mai apreciate lanțuri de magazine din Valea Jiului. Domnul Fulga este un om disciplinat și riguros, calități pe care le-a acumulat și din cariera sa militară exemplară, însă înainte de toate, este ceea ce putem defini drept un om bun. Cred că PSD Petroșani a făcut o alegere bună prin desemnarea acestuia drept candidat pentru funcția de primar al Petroșaniului și, împreună cu întreaga echipă de la PSD Petroșani, cu colegii din Valea Jiului și cu domnul Nistor și echipa PSD a județului Hunedoara, îl vom susține pentru ca Petroșaniul să se alăture celorlalte localități din Valea Jiului cu primari ai PSD”, a declarat Cristian Resmeriță, președintele interimar al Organizației PSD Petroșani.

Constantin Fulga a reintrat în cursul anului precedent în viața politică, după ce mai bine de un deceniu s-a dedicat conducerii afacerii familiei. El a fost numit, în toamna anului trecut, la propunerea PSD, în funcția de subprefect al județului Hunedoara.