Acțiuni de deratizare și dezinsecție pe raza orașului Petrila

Acțiuni de deratizare și dezinsecție pe raza orașului Petrila

Primăria orașului Petrila informează că, în colaborare cu S.C. Sister Studio SRL, va desfășura o serie de acțiuni de deratizare și dezinsecție, pe raza localității, în perioada 29 martie – 5 aprilie 2024.

Astfel, în perioada 29.03.2024-05.04.2024, se vor presta servicii de DERATIZARE (combaterea rozătoarelor) pe raza domeniului public al orașului Petrila. Produsul utilizat în cadrul lucrărilor de deratizare este: Rodex Wax Block. Antidot în caz de ingerare accidentală: Vitamina K1.

De asemenea, în perioada 29.03.2024-05.04.2024, se vor desfășura lucrări de DEZINSECȚIE pe raza domeniului public al orașului Petrila. Substanțele utilizate în cadrul lucrărilor de dezinsecție sunt: Solfac Trio EC 140 NF.

Reprezentanții administrației locale din orașul Petrila recomandă persoanelor cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiilor să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

Acțiunile se vor desfășura în cursul dimineților, începând cu orele 6:30, iar zonele unde se va acționa vor fi semnalizate și asigurate până la momentul în care acestea vor fi sigure. În cazul condițiilor meteo nefavorabile termenul de executare a lucrărilor va fi prelungit/decalat.