Fiul lui Gheorghe Ile s-a alăturat primarului social-democrat Cristian Merișanu, la PSD Vulcan

Fiul lui Gheorghe Ile s-a alăturat primarului social-democrat Cristian Merișanu, la PSD Vulcan

Echipa PSD Vulcan se întărește, pe zi ce trece, în perspectiva alegerilor locale de la 9 iunie 2024, acesteia alăturându-i-se oameni apreciați și respectați din comunitatea locală.

Primarul social-democrat Cristian Merișanu, liderul Organizației PSD Vulcan a făcut cunoscut faptul că acestei echipe politice i s-a alăturat acum și Alecsandru Ile, fiul fostului primar al Vulcanului, Gheorghe Ile. Acesta a stat, până acum, departe de scena politică, fiind însă cunoscut în comunitatea locală prin prisma activității sale profesionale de farmacist, dar și ca om de afaceri și investitor local. Numele acestuia a fost însă vehiculat, în ultimii ani, de mai multe formațiuni politice care și-au dorit cooptarea acestuia în perspectiva alegerilor din anul 2024.

”Începând de astăzi, Alecsandru Ile se alătură echipei P.S.D. Vulcan. Îi urez bun venit și sunt convins că vom realiza multe proiecte împreună!”, a declarat Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan.

La parafarea afilierii lui Alecsandru Ile echipei social-democraților din municipiul Vulcan a fost prezent și senatorul Cristian Resmeriță, președintele executiv al Organizației județene PSD Hunedoara. Acesta este de părere că prin venirea lui Alecsandru Ile în PSD, această echipă politică este o mutare cu valoare de simbol, care confirmă încă o dată că PSD are și la Vulcan cea mai bună echipă. ”Mă bucur că, așa cum ani de zile, regretatul nostru primar Gheorghe Ile a făcut echipă bună cu Cristian Merișanu, fiul fostului primar Ile, a decis să facă echipă bună cu actualul nostru primar, Cristian Merișanu. Îi spun și eu bun venit lui Alecsandru Ile în echipa PSD de la Vulcan, alături de primarul Cristian Merișanu și de întreaga echipa social-democrată din Valea Jiului”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță.