Rezultat de excepție al gimnastelor de la Clubul Copiilor Valea Jiului: 12 locuri I la 12 categorii diferite!

Rezultat de excepție al gimnastelor de la Clubul Copiilor Valea Jiului: 12 locuri I la 12 categorii diferite!

Gimnastele de la Clubul Copiilor Valea Jiului – Petroșani s-au dovedit a fi imbatabile la cea mai recentă competiție națională în care au evoluat în compania echipelor similare din cadrul mai multor cluburi de gimnastică aerobică din România, reușind să-și adjudece Premiul I și prima poziție pe podium la toate categoriile de concurs în care au evoluat.

Concursul  Regional de Gimnastică Aerobică și Dans ”Floare de Lotus 2024” ediția a XIII-a s-a desfășurat sâmbătă, 11 mai la Oradea în organizarea Palatului Copiilor din localitate.

Gimnastele de la Petroșani, coordonate de doamna maestru antrenor prof. Adriana Popa, au participat în acest concurs la toate categoriile de vârsta cls.I-XII atât la probele de individual, cât și de trio si grup. Evoluția acestora în concurs a fost una fără cusur, drept dovadă fiind cele 12 Premii I obținute la tot atâtea probe de concurs.

”Este un rezultat foarte bun care reflectă pasiunea gimnastelor de la Clubul Copiilor Valea Jiului și, mai ales, munca derulată cu responsabilitate în pregătire. Pentru noi este cu atât mai important acest rezultat, cu cât reușim să ne clasăm pe primul loc în clasamentul unui concurs de talie națională, cu sportivi din toate categoriile de vârstă pe care le avem în clasa de gimnastică aerobică. Le mulțumesc elevilor mei pentru stăruința și munca depusă în ore întregi de antrenamente care au condus la aceste rezultate deosebite, tot așa cum le mulțumesc părinților pentru susținere”, a declarat prof. Adriana Popa, antrenor și coordonator al Cercului de gimnastică aerobică de la Clubul Copiilor Valea Jiului.

În programul competițional al gimnaștilor din Valea Jiului urmează acum o altă competiție valoroasă. Aceștia vor lua parte la Concursul national de dans modern „Stelutele dansului“ organizat de catre Palatul Copiilor Deva, evenimentul urmând să se desfășoare în data de 26 mai 2024. Clubul Copiilor Valea Jiului Petroșani va participa la acest concurs la sectiunile „fantezie coregrafică”, categoria cls.V-VIII, respectiv „Aerobic dance”, categoria cls IX-XII.

Felicitări și mult succes!