”The Treasure of the Mountain”, activitate studențească inedită la Universitatea din Petroșani

”The Treasure of the Mountain”, activitate studențească inedită la Universitatea din Petroșani

Universitatea din Petroșani a fost gazdă, la mijlocul lunii mai, a proiectului ”The Treasure of the Mountain”, desfășurat de organizația studențească University of Petroșani Students’ Union – UPSU.

Evenimentul a adunat studenți din majoritatea centrelor universitare din România, membri ai ANOSR, care au participat la o serie de activități provocatoare și pline de aventură.

Activitățile au început cu o seară socială organizată de membrii University of Petroșani Student’s Union, pentru a facilita cunoașterea și socializarea între participanți.

Apoi, aceștia au avut parte de o zi plină de adrenalină, parcurgând un traseu pe raza Municipiului Petroșani, cu probe care le-au testat perspicacitatea și condiția fizică. La finalul traseului, participanții au fost întâmpinați la Sediul University of Petroșani Student’s Union, unde au savurat o masă bine meritată și au fost premiați cei mai buni concurenți, dar și ceilalți participanți.

Evenimentul The Treasure of the Mountain a reprezentat o oportunitate ideală pentru tinerii din întreaga țară de a se întâlni, de a se cunoaște și de a împărtăși experiențe și pasiuni comune.

Organizatorii transmit  mulțumiri tuturor celor implicați în organizarea acestui proiect.