Cine cere jumătate de milion de lei de la CEH?

O persoană fizică s-a înscris la masa credală a Complexului Energetic Hunedoara şi solicită jumătate de milion de lei. Astăzi expiră termenul de definitivare a tebelului creanţelor Complexului Energetic Hunedoara. Creditorii CEH au avut termen până la data de 22 februarie de a se încrie la masa credală, iar astăzi se vor cunoaşte exact cine sunt cei care au de recuperat bani de la societatea energetică.

florut

“Am depus deja la Tribunalul Hunedoara tabelul, urmează ca acesta să fie publicat în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Sunt în jur de 300 de creditori care s-au înscris la masa credală a Complexului Energetic Hunedoara”, a declarat Constantin Tudor, reprezentantul Casei de Insolvenţă GMC Craiova.

Persoana în cauză este fostul director general al societăţii, Emil Floruţ, cel care a fost revocat din funcţie şi a acţionat în instanţă Complexul Energetic Hunedoara. Potrivit tabelului preliminary al creanţelor CEH, Emil Floruţ ar avea de recuperat 510,300 lei din drepturi salariale.

Adunarea creditorilor va avea loc la Tribunalul Hunedoara în cel mult 5 zile de la data publicării în Buletinul procedurilor de insolvenţă a tabelului preliminar al creanţelor. Creditorii Complexului Energetic Hunedoara vor stabili dacă aprobă sau nu planul de reoganizare pentru societate.

[slideshow_deploy id=’22083′]



« (Știre anterioară)