Tiberiu Iacob Ridzi și echipa PSD Petroșani și-au depus candidatura în alegerile locale de la Petroșani

Tiberiu Iacob Ridzi și echipa PSD Petroșani și-au depus candidatura în alegerile locale de la Petroșani

Organizația municipală a PSD Petroșani, în frunte cu președintele interimar Tiberiu Iacob Ridzi – primarul în exercițiu al municipiului Petroșani, a depus astăzi dosarele de candidați pentru primar și, respectiv, pentru Consiliul local la Biroul de circumscripție al scrutinului electoral de la 9 iunie. Acest moment consemnează intrarea oficială a lui Tiberiu Iacob Ridzi în competiția electorală pentru reconfirmarea sa în funcția de primar al municipiului Petroșani.

Acesta a venit la sediul circumscripției electorale de la Petroșani împreună cu echipa consilierilor locali propuși de PSD în alegerile locale din iunie 2024, dar și împreună cu mai mulți susținători care l-au însoțit de la sediul PSD Petroșani până la Primărie.

”Am depus astăzi, oficial, candidatura mea pentru un nou mandat de primar, dar și dosarul de candidatură pentru echipa de consilieri locali ai PSD. Am depus toate documentele necesare pentru validarea candidaturilor, inclusiv listele de semnături ale susținătorilor. Ne dorim un nou mandat la Primărie, mulțumind înainte de toate cetățenilor municipiului Petroșani pentru îmcrederea pe care mi-au acordat-o și până acum, rugându-i să o facă și în alegerile de la 9 iunie”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Liderul social-democrat spune că pornește în această nouă candidatura cu încredere, împreună cu o echipă competitivă și valoroasă de consilieri locali, împreună cu care își asumă un nou mandat în fruntea administrației publice locale de la Petroșani. ”Pornim pe acest drum cu gândul la Petroșani și la cetățenii acestui municipiu și cu argumentul că, întotdeauma mi-am făcut datoria încredințată de cetățeni cu responsabilitate. Pentru viitorul mandat avem experiența necesară, știm ceea ce trebuie făcut pentru orașul nostru, putem și vrem să punem în practică toate proiectele începute, dar și să generăm altele noi. Petroșaniul este orașul în care eu mi-am întemeiat familia, orașul pe care-l iubesc și în care cetățenii mi-au încredințat misiunea de lider al comunității noastre”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi.

Acesta a mai precizat că echipa de consilieri pe care a întocmit-o împreună cu colegii din puternica Organizație a Partidului Social Democrat este o echipă de profesioniști, formată din oameni cu experiență, oameni care au confirmat în profesiile lor dar și în administrație, oameni care vin cu un aport important la ceea ce înseamnă gestionarea administrației publice locale și cu un real sprijin pentru primar.

Liderul PSD Petroșani spune că, atât personal, ca viitor primar, cât și în echipă, alături de consilierii PSD, echipa social-democrată va face tot ceea ce este necesar pentru ca dezvoltarea municipiului Petroșani să aibă o singură direcție: înainte! Și pe cât posibil o viteză accelerată!