Constantin Jujan, favorit pentru conducerea CEH

jujanDemisia din funcţia de director general al Complexului Energetic Hunedoara a social-democratului Aurel Niculescu şi situaţia dramatică în care se regăseşte cel mai important agent economic din judeţul Hunedoara au determinat guvernanţii să lase la o parte numirile de ordin strict politic şi să caute specialişti care să poată readuce pe linia de plutire acest colos energetic.

După toate probabilităţile, funcţia de director general al CEH va fi preluată de fostul director general al Companiei Naţionale a Huilei, dr.ing. Constantin Jujan, actualul director al EM Petrila. Dincolo de experienţa sa profesională incontestabilă, Jujan este un apreciat membru al noului PNL.

Surse din cadrul acestei formaţiuni politice ne-au declarat că „faptul că PSD şi-a dat seama că nu are specialişti competenţi în acest domeniu de mare responsabilitate economică şi socială care este domeniul energetic din judeţul Hunedoara este un prima pas înainte. După cum faptul că favorit este domnul Jujan, un important membru al noului PNL, demonstrează încă o dată ceea ce este evident deja pentru mulţi: şi în minerit şi energie, la fel ca în multe alte domenii, liberalii autentici sunt cei care pot da măsura lucrului bine făcut.”