Clemență pentru violatorul de la non stop

Individul care are la activ două violuri, în ambele cazuri victime fiind tinere angajate la magazine non stop din Petroşani, a primit o pedeapsă mai mică la judecarea apelului.

646x404Magistraţii Judecătoriei Petroşani au constatat gravitatea faptelor comise de violator, precum şi faptul că este recidivist şi l-au condamnat la şase ani şi jumătate de închisoare.

Ionuţ Vânătoru a violat o tânără de la un magazin non stop din Petroşani, în toiul nopţii, după ce a găsit un gemuleţ deschis şi a intrat peste ea. Individul a ameninţat-o şi după ce a abuzat de ea a fugit. De precizat ar fi şi că violatorul abia se eliberase din închisoare, unde a stat tot pentru o faptă asemănătoare. La scurt timp a fost prins şi trimis înapoi în penitenciar, însă a atacat sentinţa primei instanţe, iar magistraţii de la Curtea de Apel Alba i-au arătat clemenţă. Astfel, pedeapsa aplicată de Judecătoria Petroşani, de 6 ani şi 6 luni închisoare, a fost redusă la 4 ani şi jumătate. Lui Vânătoru i se adaugă însă şi un rest de pedeapsă de 724 zile de închisoare, de la prima condamnare pentru viol, atunci când a primit opt ani, dar a fost eliberat mai devreme din penitenciar.

Individul îşi va executa sentinţa în regim de detenţie  şi după eliberare nu are voie să comunice cu persoana vătămată, membrii de familie ai acesteia, atât direct, cât şi prin mijloace de comunicare la distanţă, – să se apropie de locuinţa, locul de muncă al părţii vătămate sau de orice alt loc în care se află persoana vătămată la mai puţin de 200 de metri.