Bărbat din Vulcan dispărut fără urmă

95864_1Un bărbat din Vulcan este căutat de poliţişti în toată ţara, după ce a dispărut fără urmă.

Fratele lui este cel cae a anunţat poliţia, la Târgu Jiu, iar acesta le-a spus oamenilor legii că Gheorghe Fudui, de 45 ani, era îngrijitor de animale la domiciliul unui bărbat din Târgu Jiu. În data de 3 februarie, bărbatul a plecat, fără să anunțe unde merge și nimeni nu mai ştie de atunci nimic de el.

Bărbatul de 45 ani nu este cunoscut cu afecțiuni medicale psihice sau fizice, însă obișnuia să plece de la domiciliu pe perioade mai mari de timp, pentru a lucra ca îngrijitor de animale la diferite persoane fizice din țară. “Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, la data de 03.02.2015, în jurul orei 14:00, a fost cu vitele la păscut într-o fostă fermă din municipiul Târgu Jiu, în apropierea unui restaurant.Semnalmente: înălțime aproximativ 1,70 metri, constituție atletică, păr tuns scurt, negru, față ovală, ochi căprui, ten deschis”, spun poliţiştii din Târgu Jiu.

La data dispariției era îmbrăcat într-un palton din material textil în carouri alb cu negru, pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastru, pe cap purta o căciulă de culoare albastru, iar în picioare purta o pereche de cizme din cauciuc. Prezintă un handicap locomotor, în sensul că membrul inferior drept îl trage după el, neputând să-l îndoaie de la genunchi.

Persoanele care pot da relații despre bărbat sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

 

 



« (Știre anterioară)