Percheziţii DNA la Ploieşti

Astazi de  dimineaţa mai multe  percheziţii au avut loc  la Primăria Ploieşti. Procurorii DNA Prahova cerceteaza fapte de corupţie legate de finanţarea echipei de fotbal Petrolul Ploieşti.

mascati-descinderiProcurorii DNA Prahova au mai fost prezenti in perchezitie  si acum un an la  Primăria Ploieşti . Primarul municipiului Ploiești, Iulian Bădescu a fost audiat atunci în dosarul privind modul în care, începând cu luna decembrie a anului 2012, de la bugetul local al municipiului au fost alocați trei milioane de euro ca premii pentru performanțele sportive ale echipei de fotbal Petrolul Ploiești. În acelaşi dosar au fost audiaţi şi un numar de 26 de consilieri locali.

„Deocamndată suntem la faza de ridicări de documente. O să mă prezint la DNA să văd despre ce e vorba, deşi nu am fost citat. Am calitatea de suspect, presupun pentru abuz în serviciu. Emoţii am prin natura acestui lucru. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva. Nu am făcut nimic greşit”, a declarat primarul Bădescu la televiziunea B1 TV.

Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 2 locații, situate în municipiul Ploieşti, dintre care una este sediul unei instituții publice.



(Următoarea știre) »