Hunedoara celebrează „Ora Pământului”

Afiș oficial WWF-Earth Hour 2015Municipiul Hunedoara se va alătura şi anul acesta oraşelor care pe data de 28 martie 2015 vor lua parte la evenimentul “Ora Pământului”. Evenimentul reprezintă o acțiune simbolică, derulată la nivel internațional și are ca scop conștientizarea opiniei publice asupra fenomenului încălzirii globale.

Astfel, sâmbătă, 28 martie 2015, între orele 20.30-21.30, în municipiul Hunedoara se vor stinge luminile (pe B-dul Corvin, B-dul Dacia, Str. George Enescu, Str. Ciprian Porumbescu şi Str. Gheorghe Bariţiu). Iluminatul public se va opri timp de 60 de minute, timp în care în fața Casei de Cultură un grup de tineri voluntari si cetățeni ai orașului vor scrie cu ajutorul lumânărilor, numele municipiului nostru – Hunedoara.

„Anul acesta mesajul și îndemnul pentru comunitatea Earth Hour din România este „Dăruiește naturii din energia ta”. Acţiunea se derulează în cadrul campaniei naționale coordonată de WWF-România (World Wide Fund for Nature)”, se arată într-un comunicat al Primăriei municipiului Hunedoara.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul oficial Earth Hour în România – www.ora-pamantului.ro.