Doi escroci au fost reţinuţi pentru înşelăciuni prin „metoda accidentul”

Doi bărbaţi din municipiul Galaţi au fost reţinuţi şi trimişi în faţa instanţei Judecătoriei Deva, cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzaţi că au înşelat mai multe persoane din Deva, prin „metoda accidentul”.
Poliţiştii din Deva i-au identificat pe autorii unor escrocherii, prin care au produs pagube de 64.000 de lei unor persoane din Deva.
accidentul w„Faţă de cei doi suspecţi, în vârstă de 25 de ani şi, respectiv, de 38 de ani, ambii din municipiul Galaţi, poliţiştii au dispus măsura preventivă a reținerii, în sarcina celor acestora reţinându-se faptul că , după o înțelegere prealabilă, au ajutat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Brăila (la acel moment deținut în penitenciarul Galați), să intre în posesia sumei de 64.000 de lei, sumă obţinută de la două femei în vârstă de 65, respectiv 72 de ani, ambele din municipiul Deva, care au fost înşelate prin metoda accidentul”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Cele două persoane au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă – Deva, iar în cursul acestei zile vor fi prezentate Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă.