UNPR a ramas fara drept de conducere in Valea Jiului

vochiCei mai cunoscuti lideri locali ai UNPR din Valea Jiului nu mai au drept de conducere pe drumurile publice. Potrivit portalului Ministerului de Justitie, presedintele UNPR Huneodara, senatorul de Valea Jiului Haralambie Vochitoiu are carnetul ridicat de politistii din judetul Gorj inca de anul trecut. Liderul UNPR a fost prins de politisti circuland cu viteza peste limitele legale in localitate, in zona localitatii Novaci (jud. Gorj). Vochitoiu a contestat decizia de suspendare a dreptului de conducere pe termen de 3 luni, dar a pierdut procesul de la Judecatoria Novaci.

tiberiu-iacob-ridzi-s-ar-putea-refugia-pnl1359352913Tot in judetul Gorj, si tot in cursul anului trecut a ramas fara permis si un alt lider important al UNPR din Valea Jiului. Primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi a fost surprins de aparatul radar cu 103 km/h in localitate, dret pentru care a fost amendat iar permisul i-a fost suspendat. Iacob-Ridzi a contestat procesul verbal, dar procesul de la Tribunalul Gorj s-a incheiat in defavoarea acestuia. Primarul din Petrosani a facut insa recurs si, cel, puitin pentru o perioada de timp, va mai putea circula cu dovada de la Politie.

UNPR pare a fi un partid pentru care viteza e un mod de actiune. Cel putin la volan… Din pacate, politistii nu sunt impresionati de vitezomanii de la UNPR. Spre exemplu, inca unul dintre liderii acestui partid din Valea Jiului, Daniel Stepan, cunoscut apropiat al liderului UNPR Haralambie Vochitoiu, are la randul sau permisul de conducere suspendat pentru… viteza. Stepan va mai circula o vreme cu dovada, la fel ca primarul din Petrosani, insa este foarte putin stepanprobabil ca instanta sa le inapoieze permisul inainte de termen. Poate doar daca, potrivit legii, vor prefera sa dea din nou examen sau vor scrie cate o carte.

Singurul lider UNPR din Valea Jiului care mai are permis de conducere in prezent este secretarul de stat Gabriel Lungu. In cazul sau insa este foarte putin probabil sa fie prins cu viteza pe drumurile publice, pentru simplul fapt ca desi are permis de conducere, nu a fost vazut niciodata la volan.

lungu1



« (Știre anterioară)