LA DEVA, NOUL PNL E TOT ĂLA

images (2)   La Deva, liberalii rezultaţi din fuziunea dintre PNL şi PDL nu reuşesc să formeze noua structură de conducere a organizaţiei. Situaţia s-a complicat după ce Tiberiu Balint a scăpat de arestul la domiciliu şi şi-a anunţat colegii că vrea să revină pe scena politică.
 
Ca şi cum nu ar fi adus suficiente prejudicii de imagine PNL-ului, după eşecul numit Mircia Muntean, preşedintele organizaţiei municipale din Deva, Tiberiu Balint – acuzat de luare de mită şi urmărit penal sub control judiciar – , ţine înadins să pună cruce liberalismului din Deva. Ambiţiile sale de a se instala pe funcţia de co-preşedinte au încurcat planurile conducerii judeţene a formaţiunii.
Aşa se face că, în absenţa unui pas făcut înapoi, aşteptat de deveni şi de liberalii adevăraţi, între două coborâri pe pârtia de la Straja, Tiberiu Balint cere ceea ce probabil nu i se mai cuvine: o poziţie de lider.
În contextul în care co-preşedinta PNL, Alina Gorghiu a anunţat deja modificări în Statut (care îi vizează în special pe liberalii urmăriţi penal), este clar pentru toată lumea că noua formaţiune nu se mai poate baza pe liderii atinşi de flagelul corupţiei.
Liberalii deveni au o sarcină grea şi depinde numai de ei dacă vor accepta să trăiască în trecut sau vor face un pas ieşind din cercul vicios al umbrelor necurate care bântuie organizaţia. 

 



« (Știre anterioară)