S-a plimbat cu o maşină furată, iar acum răspunde penal

     Un bărbat de 27 de ani, care a plecat la plimbare cu un autoturism furat dintr-o parcare, a fost prins de poliţiştii din Petroşani în urma unei razii.

hot-masina11Poliţiştii petroșăneni au efectuat o razie în cartierele  Aeroport, Sașa și Colonie din  municipiul Petroșani, acţiune în urma căreia l-au identificat pe bărbatul de 27 de ani, din Petroșani, cu privire la care au stabilit că este prezumtivul autor al unei infracțiuni de furt.  „Poliţiştii au stabilit că suspectul, în noaptea de 20/21.03.2014, a sustras un autoturism parcat pe strada Avram Iancu din Petroșani, cauzând un prejudiciu în valoare de 9.500 lei. În urma probelor administrate, în cauză s-a pus în mișcare acțiunea penală față de suspect, care  fost audiat în calitate de inculpat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit proprietarului”, au declarat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Tot în cadrul raziei, poliţiştii Biroului Rutier au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 195 lei fiecare, unor conducători auto care foloseau telefonul mobil în timpul conducerii autoturismului pe drumurile publice.