Arhitectul-şef al judeţului a scăpat de sancţiune

    În urma cercetării disciplinare efectuate de o comisie din cadrul Consiliului Judeţean Hunedoara, a reieşit că demersul compartimentului arhitect-şef al judeţului Hunedoara în cazul proiectului vizând modernizarea DJ 705A, Costeşti-Sarmisegetuza Regia, nu a avut nici un efect juridic asupra derulării proiectului.

images (20)La mijlocul lunii martie a existat suspiciunea că acest compartiment din componenţa CJ Hunedoara a periclitat derularea proiectului după ce a solicitat Agenţiei de Protecţia Mediului un aviz care nu era necesar în procedură. Acest lucru ar fi provocat întârzieri în derularea proiectului finanţat cu fonduri europene, cu riscul pierderii bugetului având în vedere că ultima plată în contul acestui proiect se poate face doar până la 31 decembrie 2015.

„În urma cercetării disciplinare, s-a constatat că demersul compartimentului arhitect-şef nu a produs nici un efect juridic în derularea proiectului, restul documentelor necesare derulării acestuia fiind eliberate cu celeritate. Prin urmare, lucrarea (cercetarea disciplinară – n.n.) a fost clasată”, a precizat Dan Daniel, secretarul judeţului Hunedoara.

 



« (Știre anterioară)