„Micul Iconar” şi-a desemnat câştigătorii

micul iconar1Concursul de pictură icoane pe sticlă organizuat la Vulcan, sub egida Asociaţiei creştine „Axion Estin” şi-a desemnat câştigătorii. Aceştia au fost premiaţi în cadrul ediţiei a II-a a spectacolului caritabil „Zideşte cu inima”, care a avut loc sâmbătă, 16 mai pe yscena Cinematografului „Luceafărul” din Vulcan.

Astfel, din cele peste 100 de icoane pe sticlă realizate de copiii talentaţi de la şcolile gimnaziale din Vulcan şi de la Clubul Copiilor şi Elevilor, juriul a desemnat următorii câştigători:

micul iconar2Categoria 6-10 ani :
Premiul I -Suciu Amelia,Scoala 4 Vulcan
Premiul II-Orban Maria ,Scoala 4 Vulcan
Premiul III-Hodăian Andrei,Scoala 5 Vulcan
Mențiune-Matac Delia,Scoala 6 Vulcan
Mențiune -Blaj Simona,Scoala 5 Vulcan
Categoria 11-16 ani:
Premiul I -Predatu Anca Gabriela,Clubul elevilor Vulcan
Premiul II-Krausz Eliza ,Scoala 4 Vulcan
Premiul III-Munteanu Simona,Clubul elevilor Vulcan
Mențiune-Bugiulescu Alexandru,Scoala 6 Vulcan
Mențiune -Mușat Andrada,Scoala 4 Vulcan
Premiul Special pentru cel mai tânăr participant : ILIESCU ROXANA MARIA 5 ani.

Toţi copiii au primit diplomă,premii constând în icoane,cărţi şi o plasă de dulciuri, oferite de organizatori, Asociaţia Creştinţă „Axion Estin”, Primăria şi Consiliul local al municipiului Vulcan.

Lucrările prezenatte au fost achiziţionate, prin licitaţie, de către participanţii la spectacolul „Zideşte cu inima”, banii astfel obţinuţi urmând a fi folosiţi pentru dezvoltarea altor activităţi educaţionale şi recreative ale centrului creştin „Axion Estin” de la Dealu Babii.

micu iconar3„Mulțumim Primăriei Municipiului Vulcan ,domnului Primar Ile Gheorghe și domnului Viceprimar Cristian Merișanu pentru sprijin și fructuoasă implicare, mulţumim familiei Țugulea Cătălin și Antonela, oameni dragi și apropiați mie, Consiliului și Comitetului Parohial care m-au ajutat necondiționat în derularea acestui proiect. Felicitări și mulțumiri îndrumătorilor și coordonatorilor atelierelor de pictură din școli. Mă bucur din suflet că Biserica e vie prin acești copii ! Dumnezeu să vă poarte de grijă !”, este mesajul transmis de preşedintele Asociaţiei Axion Estin de la Vulcan, părintele ortodox Zgîrcea Mănăsuc.