Redirecţionează 2 la sută din impozit pentru Salvaţi Copiii

    Cu banii obţinuţi din direcţionarea impozitului, Organizaţia Salvaţi Copiii a ajutat la asigurarea unei asistenţe adecvate pentru copiii născuţi prematur la maternitatea din Petroşani. Tot cu acest scop, la Petroşani, vor ajunge fonduri şi din donaţiile din acest an.

salvati copiiiOrganizația Salvați Copiii reia campania de promovare a programului de redirecționare a 2% din impozitul anual pe venit. Fondurile ce vor fi colectate anul acesta vor fi utilizate pentru a continua dotarea cu echipamente medicale performante a maternităților si secțiilor de nou-născuți, cu scopul de a asigura asistența adecvată copiilor născuți prematur.
Fondurile obținute în 2014 prin această campanie au fost utilizate pentru a dota 18 maternități și secții de nou-născuți din orașele: Pitești, Reșița, Craiova, Segarcea, Hârlău, Roman, Piatra-Neamț, Vatra Dornei, Timișoara, Vaslui, Târgu-Mureș, Arad, Cluj-Napoca, Petroșani, Brașov, Oltenița și București (2 unități medicale). De asemenea, 5667 de beneficiari, dintre care 3613 copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 5 ani, 679 de femei gravide si 1348 de mame tinere din 15 localități defavorizate din Moldova, s-au bucurat de programe de suport. În ceea ce privește acțiunile anului 2015, Salvați Copiii România își propune atât continuarea programelor de sprijin pentru beneficiarii din comuniățile rurale, cât si dotarea cu echipamente performante a altor 15 de unități de îngrijire a bebelușilor prematuri sau cu greutate mică la naștere, din orașele: Pitești, București, Reșita, Caransebeș, Constanța, Craiova, Hunedoara, Petrosani, Iași, Câmpulung Moldovenesc, Târgu-Mureș, Roman, Arad, Timișoara, Vaslui.



« (Știre anterioară)