Săptămâna liberală s-a încheiat sub semnul eleganţei, la Lupeni

pnllupeni1Şirul evenimentelor culturale, educative, sociale şi sportive dedicate de organizaţiile PNL din Valea Jiului aniversării celor 140 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal s-a încheiat sâmbătă seara, la Lupeni.

Aici, liderii organizaţiei locale a PNL Lupeni au organizat o expoziţie de fotografii înfăţişând câteva dintre cele mai cunoscute repere arhitectonice ale oraşului, care poartă o puternică amprentă liberală. Solistul folk Florin Paul Camen a vorbit despre cariera sa şi a încântat auditoriul cu câteva din melodiile care se vor regăsi pe noul său album.

pnllupeni2pnllupeni3Alte câteva personalităţi remarcabile ale municipiului Lupeni şi 5 copii cu rezultate foarte bune de la şcolile din municipiul Lupeni au fost aplaudaţi în deschiderea balului PNL. „PNL este un partid care a respectat şi va respecta întotdeauna oamenii de valoare. În acest sens, am acordat câteva premii de excelenţă după cum urmează: domnului Petru Ambruş, cel mai longegiv sportiv al Lupeniului, pentru atitudinea sa şi pentru felul în care, prin performanţele sale sportive, promovează imaginea municipiului Lupeni; domn ului Nicolae Bucur (post mortem), fost viceprimar al Lupeniului şi lider al PNL după Revoluţie, pentru curajul de a fi reînfiinţat la Lupeni, după 1990, filiala PNL; doamnei Tatiana Stepa (post mortem) pentru modul în care a promovat, prin artă, municipiul Lupeni”, arată Consatntin Brânduşe, preşedintele PNL Lupeni.

branduse costelLa Balul PNL de la Lupeni au participat peste 100 de membri şi simpatizanţi ai PNL. Aceştia au avut parte de o seară specială, în care muzica, dansul şi antrenul au fost ingrediente de bază. Liderul liberal apreciază că “mesajul pe care PNL insistă să-l transmită prin organizarea, în mod constant a acestor serate de muzică, dans, antren şi socializare este acela că noi, liberalii, vrem să promovăm în continuare o politică responsabilă şi elegantă, aşa cum au făcut iluştrii noştri înaintaşi. Sub stindardul liberalismului, la Lupeni şi în Valea Jiului, s-au făcut cei mai importanţi paşi de dezvoltare. Trebuie să le amintim aceste lucruri oamenilor şi trebuie să-i convingem că avem capacitatea şi dorinţa de a face şi noi, liberalii de astăzi, acelaşi lucru pentru oamenii din comunitatea noastră. Lupeniul trebuie să se schimbe, Lupeniul nu mai poate aştepta momentul alegerilor sau, mai rău, câte 30 de ani, pentru ca cei care au condus prost acest oraş, să mai facă câte ceva. PNL are oameni care, pentru binele oraşului, pot îmbrăca şi salopeta de lucru dar, în acelaşi timp, pot purta, atunci când eticheta implică acest lucru, şi fracul cu papion.”