Inter Petrila – Aurul Brad 3-1

       Petrilenii au primit vizita celor de la Aurul Brad în etapa cu numărul 28 a campionatului judeţean de fotbal.

11096663_10204399244398326_2888090147808942181_n
Debutul meciului a adus în faţa spectatorilor două echipe care păreau că se află deja în vacanţă, însă acest fapt s-a schimbat radical după ce oaspeţii au marcat un gol superb în poarta petrileană.

Brădenii au condus destinele jocului până aproape de finalul primei reprize când Interul a revenit şi a marcat golul egalizator, prin Alin Bocu, după o ezitare a apărării oaspeţilor. Astfel, după 45 de minute de joc, cele două echipe intrau la vestiare cu scorul de 1-1.

Rpriza a doua a aparţinut în totalitate Interului care a părut mai determinată în joc, iar acest fapt a fost semnalat de atacurile în valuri ale echipei petrilene asupra porţii adverse. Golul de 2-1 a fost marcat după o incursiune frumoasă a lui Adrian Duma în careul brădean, incursiune oprită prin henţ de adversari şi, aşa cum prevede regulamentul, gazdele au beneficiat de lovitură de pedeapsă. Penalty-ul executat impecabil de acelaşi Bocu, a întors jocul în favoarea petrilenilor după aproximativ 70 de minute.

Spectacolul a continuat şi după marcarea golului doi, petrilenii continuând atacurile asupra porţii adeverse şi, cu 10 minute înainte de final, Dolha a înscris golul cu numărul 3 pentru Inter.

Până la finalul meciului nu s-au mai înregistrat modificări ale scorului, Interul adjudecându-şi cele 3 puncte după un meci în care s-a impus cu scorul de 3-1.

Echipa petrileană se află pe locul 6 în clasament având 47 de puncte, cu un unul mai puţin decât ocupanta locului 5, Gloria Geoagiu.

 

 

 



« (Știre anterioară)