Concert Pro Consul, astăzi, la Zilele Petroşaniului

zilele petrosaniuluiSărbătoarea Zilelor municipiului, continuă astăzi la Petroşani. Iubitorii sportului sunt invitaţi la festivitatea de premiere a sportivilor din municipiul Petroşani, câştigători ai unor competiții sportive naţionale şi internaţionale. Evenimentul va avea loc la ora 12,00 la sala de marmură a Primăriei din Petroşani.

De la ora 10,00 este programat un inedit concurs de orientare turistică organizat de Primăria Petroşani în colaborare cu Asociaţia Pro-Parâng. Acesta va avea loc în zona de agrement Brtădet şi în intrecere participă echipaje de la instituţiile de învăţământ din municipiul Petroşani.

Iubitorii sportului sunt invitaţi de la ora 18,00 la finala mică a Campionatului de fotbal pentru amatori Cupa „Zilelor Petroşaniului”. Evenimentul are loc la sala de sport a Şcolii Gimnaziale „IG Duca” (sediul nou) şi va fi urmat, evident, de Finala mare programată pentru ora 19,00.

AFIS FINAL SAMBATASeara de sâmbătă esre rezervată conmcertelor. Pe scena în aer liber amplasată în zona Teatrului „Ion D. Sîrbu” vor urca, încvepând cu ora 18,00 artişti talentaţi din Valea Jiului, în deschiderea recitalurilor pe care le vor susţine DJ Project, Deepside şi Pro Consul. Seara se încheie cu un foc de artificii, prevăzut a avea loc undeva pe la miezul nopţii.