Ion si Gheorghe despre inselat

facebook_secret_smileys_codes_97703100_97590600     Ion se însoară cu Maria, cea mai frumoasă femeie din sat. După nuntă, cei doi se mută la oraș iar Maria devine rapid una dintre cele mai râvnite femei din oraș. Ion este nevoit să plece o săptămână în delegație, așa că merge la Gheorghe și îi spune:
– Gheroghe, tu știi că eu o iubesc mult pe Maria și vreau să fie o femeie cinstită, nu?
– Da Ioane, știu.
– Știi că umblă după ea foarte mulți bărbați, nu?
– Știu Ioane, dar de ce mă întrebi lucrurile astea?
– Eu am o mare rugăminte la tine. Eu plec o săptămână din oraș și vreau să știu tot ce face Maria. Eu am mare încredere în tine pentru că ești prietenul meu.
– Da Ioane, dar cum să te ajut eu?
– Vreau să o urmărești pas cu pas, iar când mă întorc din delegație să îmi spui tot ce a făcut.
– Bine Ioane, o să fac asta pentru tine.
Ion pleacă în delegație, iar când revine află că Gheorghe este internat în spital. Când ajunge la spital îl găsește pe Gheorghe în ghips.
– Ce ai pățit mă?
– Am făcut ce m-ai rugat tu, am urmărit-o pe Maria…
– Și?
– Imediat îți explic: Tu ai ieșit din casă la ora 6:00 iar eu eram la tine la 6:05. La ora 6:10 Maria a ieșit din casă îmbrăcată foarte provocator. Am urmărit-o până când a intrat într-un bloc dar nu am putut să intru după ea. Am așteptat să văd unde se aprinde lumina și s-a aprins la etajul doi…
– Și ce ai făcut?
– M-am urcat într-un copac si am văzut-o pe Maria cum se săruta cu un bărbat dezbrăcat. S-au întins în pat și ea se juca cu jucăria lui, el se juca cu jucăria ei, eu mă jucam cu jucăria mea….
Ion enervat:
– Și, și?
– Mai departe nu mai știu pentru că eu am căzut din copac…

[slideshow_deploy id=’1053′]