Lotul României de Taekwondo ITF s-a clasat pe locul 2 la Campionatul Mondial din Jesolo, Italia

Lotul României de taekwon-do ITF a reuşit o performanţă mai mult decât admirabilă la Campionatul Mondial de la Jesolo, Italia. Rerprezentativa ţării noastre a obţinut locul al doilea pe naţiuni, într-o competiţie în cadrul căreia s-au înscris 55 de ţări. Prin efortul lor, cei 48 de sportivi care au alcătuit lotul naţional, au devansat echipe cu tradiţie în acest sport precum Norvegia, Germania sau Polonia. Bineînţeles nu trebuie uitaţi nici cei 8 antrenori ai lotului, oameni care i-au condus pe sportivi spre acest rezultat, remarcabil pentru sportul românesc.

romania

Concursul a fost un bun prilej şi pentru directorul tehnic al federaţiei, Alexandru Mureşan, acesta obţinând centura neagră plus 7 dan, devenind astfel singurul maestru din România care ajunge la astfel de performanţe.

Cu 13 medalii câştigate la acest campionat mondial, lotul României de taekwondo ITF s-a clasat printre stelele lumii, completând podiumul alături de Noua Zeelandă, ocupanta primului loc şi Polonia, echipă clasată pe locul al treilea.

 

[slideshow_deploy id=’13836′]