Tiberiu Iacob – Ridzi candidează şi anul viitor la Primăria Petroşani

    S-a decis. Primarul în exerciţiu al municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi, va candida anul viitor pentru încă un mandat în fruntea adminsitraţiei publice locale, de data aceasta din partea UNPR.

tiberiu-iacob-ridziAnunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă organizate la sediul UNPR, partid din care face acum parte Tiberiu Iacob – Ridzi. „Da, voi candida anul viitor”, a declarat Tiberiu Iacob – Ridzi, care spune că nu ştie să existe, în interiorul partidului, o altă persoană care să vrea să-i facă concurenţă la alegerile pentru funcţia de primar. Cît priveşte o strategie pentru scrutinul de anul viitor, Iacob – Ridzi spune că „nu am făcut o strategie deocamdată, abia acum am dat startul. Strategia noastră este să creştem numărul de membri în continuare. În ultimele trei luni, numărul de membri de la Petroşani s-a dublat şi această creştere va continua”. Tiberiu Iacob – Ridzi este preşedinte al UNPR Petroşani şi vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a acestei formaţiuni politice. Acesta a părăsit PDL anul trecut, în octombrie, şi s-a înscris în partidul condus de Gabriel Oprea.

Tiberiu Iacob Ridzi este primar la Petroşani din anul 2007. Primul mandat al lui Tiberiu Iacob Ridzi a fost unul parţial, după ce edilul-şef de atunci, Carol Schreter, a decedat.

[slideshow_deploy id=’14655′]