Maraton fotbalistic pentru poliţiştii hunedoreni

             Poliţiştii hunedoreni vor marca şi anul acesta  “SOLSTIŢIUL DE VARĂ LA FOTBAL” printr-un maraton fotbalistic  de 24 de ore, în perioada 18-19 iunie 2015

 min  „Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara şi Asociaţia Sportivă “PARÂNGUL”,  a poliţiştilor hunedoreni, vor marca cea mai lungă zi din an printr-un eveniment inedit, menit să promoveze mişcarea sportivă: “SOLSTIŢIUL DE VARĂ LA FOTBAL” , declară Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Proiectul  se află la ediţia cu numărul trei şi se va desfăşura pe terenul de sport din incinta IPJ HUNEDOARA. În această competiţie se vor reuni 48 de echipe, dintre care 24 aparţinând diferitelor subunități şi structuri din componenţa IPJ Hunedoara, iar celelalte 24 aparţinând altor structuri ale M.A.I., precum şi unor unităţi de învățământ sau a unor parteneri instituționali cu care Poliţia Hunedoreană colaborează.

Timp de 24 de ore, fără întrerupere, poliţiştii se vor întrece cu “restul lumii”  în cadrul a 24 de partide de fotbal amical, în care şi-au propus să promoveze mişcarea sportivă şi fair-play-ul.

[slideshow_deploy id=’14655′]



« (Știre anterioară)