Invitaţie la trofeul „PRO-PARÂNG” Ediţia a I-a, 2015

FOTO AFISÎn perioada 26-28 iunie 2015, Asociaţia Schi Turism Montan „Pro-Parâng” Petroşani, va organiza în cadrul Campionatului Naţional de Turism Sportiv “Ştafeta Munţilor”, cea de-a treia etapă de campionat din cele zece programate, intitulată Trofeul „PRO-PARÂNG”.

Locul de desfăşurare al competiţiei este Masivul Parâng, competitorii având posibilitarea de a parcurge traseul principal de creastă până pe vârful Parângul Mare şi, o parte dintre ei, mai departe, traseul de legătură spre lacul Mija. Punctul de comandă şi tabăra de corturi va fi amplasată în zona Clubului Sportiv Şcolar Petroşani şi Cabana ANEFS din Zona Turistică Parâng.

Competiţia se adresează tuturor iubitorilor de drumeţie, cluburilor şi asociaţiilor de turism şi ecologie din ţară, afiliate sau neafiliate la Campionatul Naţional de Turism Sportiv “Ştafeta Munţilor”. Participanţii vor fi organizaţi pe 6 categorii de concurs şi se vor întrece la următoarele probe: teorie, raid montan şi orientare turistică.

Ziua de sâmbătă se va încheia cu un concert susţinut de formaţia AMFITEATRU’ 13, o probă culturală pentru competitori şi un frumos foc de tabără.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să accesaţi pagina decicată de Internet, la adresa: www.stafetamunţilor.ro

[slideshow_deploy id=’13836′]