Primăria Petroşani vrea să concesioneze sala de fitness de la Clubul Jiul

 

               Primăria Municipiului Petroşani a decis să scoată la licitaţie publică sala de fitness care funcţionează în incinta Clubului Sportiv Jiul Petroşani, pe care municipalitatea l-a preluat cu puţin timp în urmă.

salaLicitaţia va porni de la 15.000 de lei/ an, aceasta fiind redevenţa minimă pe care trebuie să o achite cei care doresc să administreze sala de fitness. Durata concesiunii este de trei ani, de la data semnării contractului, cu posibilitatea prelungirii acestuia prin acordul părţilor. Municipalitatea a decis să scoată la licitaţie concesionarea sălii de fitness după ce sotia omului de afaceri Alin Simota, Mirela Simota, în calitate de director general al Atomis Grup SRL Petroşani, a solicitat concesionarea prin licitaţie publică a acestui activ.

De precizat că, în urmă cu 10 ani, Primăria Petroşani a concesionat, cu titlu gratuit, întreaga bază sportivă Jiul către Asociaţia Club Sportiv Jiul Petroşani, reprezentată de Alin Simota. Contractul a expirat, asociaţia sportivă este în lichidare, aşa că municipalitatea  a decis preluarea complexului sportiv.