Doua hunedorence s-au sesizat dupa cateva ore ca au fost victimele unui accident rutier

Marti, 23.06.2015, în jurul orei 09:00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de către personalul medical al Spitalului Dr. Al. Simionescu Hunedoara, cu privire la faptul că la U.P.U. Hunedoara s-au prezentat două persoane de sex feminin, care declară că au fost victimele unui accident rutier.

acciEchipajul rutier care s-a deplasat U.P.U. Hunedoara a identificat cele două victime, două femei din municipiul Hunedoara, în vârstă de 44 şi, respectiv, 50 de ani, care au declarat că, în timp ce se aflau, în calitate de pasagere într-un autobuz, respectivul mijloc de transport în comun a fost implicat într-o tamponare ușoară. În prima fază, nici o persoană din autobuz nu a declarat că ar fi fost accidentată, însă, după aproximativ două ore, cele două femei au acuzat dureri la mână și s-au prezentat la U.P.U. Hunedoara, unde ambele pasagere au primit îngrijiri medicale, constatându-se că au fost rănite uşor.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că la data de 23.06.2015, în jurul orei 06.50, un conducător auto de 66 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe o alee, din Cartierul Peștișul Mare, la intersecţia cu strada Principală, nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate de trecere unui autobuz cu pasageri, condus regulamentar de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Hunedoara, cele două autovehicule intrând astfel în coliziune.

Cei doi conducători auto au completat formularul de înțelegere amiabilă de accident, deoarece persoanele aflate în autobuz au declarat că nu au suferit leziuni corporale în urma evenimentului rutier.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

[slideshow_deploy id=’16047′]