Cum ne va schimba Facebook- ul viata pentru totdeauna in viitorul apropiat

       “Te vei putea gândi la ceva, iar prietenii tăi vor putea să experimenteze imediat ceea ce tu tocmai ai trăit”, a scris acesta în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, ținută pe profilul său de Facebook. Zuckerberg a abordat o gamă largă de subiecte în timpul sesiunii, printre care și eforturile de a dezvolta o inteligență artificială, politicile Facebook și inspirația (sau lipsa ei) pentru funcția de poke, scriu cei de la The Verge.

mark-zuckerberg-explica-scopul-final-al-facebook-312955Arianna Huffington de la publicația care îi poartă numele este numai una dintre personalitățile implicate în discuție. Aceasta a întrebat despre viitorul știrilor online, iar Zuckerberg i-a spus că acestea probabil se vor baza mai mult pe videouri și realitate virtuală. Un răspuns deloc surprinzător, ținând cont de faptul că recent a cumpărat Oculus pentru două miliarde de dolari. În ceea ce privește viteza de transmitere a știrilor, aceasta e vitală, iar primul pas a fost făcut cu Instant Articles.

Mark Zuckerberg spune că proiectele Facebook privind inteligenţa artificială vor face ca folosirea reţelei de socializare să fie o experienţă unică pentru fiecare utilizator în parte.

„Ne concentrăm pe sensul lucrurilor la care oamenii dau share. Scopul nostru este să construim sisteme AI care sunt mai bune decât oamenii privind simţurile de bază” a spus Zuckerberg, care a adăugat că scopul final este globalizarea, interconectarea întregii lumi.

Nu, nu ne referim la emoji, ci la emoții reale. Chiar Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, crede că în curând vom putea împărtăși ceva mai mult decât imagini și videouri.

[slideshow_deploy id=’13842′]

playtech.ro