Soferii cu ”alcool la bord” – în vizorul polițiștilor rutieri

                  Marti, 30.06.2015, poliţiştii rutieri au efectuat o acţiune în urma căreia au fost depistaţi şi sancţionaţi trei conducători auto care au încălcat regulile de circulaţie.

fiolaIn trafic au fost depistati doi bărbaţi de 40 şi 63 ani din Valea Jiului, care au condus autoturisme pe raza oraşului Aninoasa, deşi au consumat băuturi alcoolice. În urma testării bărbaţilor cu aparatul alcooltest, rezultatele au indicat concentraţii de 0,11 şi 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 1.755 lei. Totodată, le-au fost ridicate permisele  de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Politistii rutieri au identificat şi un bărbat de 45 de ani, din Petroşani, care a efectuat o depășire neregulamentară  pe DN 66 A, în zona de acțiune a indicatorului depășirea interzisă. Bărbatul a fost sancţionat cu o amendă în cuantum de 390 de lei, fiindu-i ridicat permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

[slideshow_deploy id=’13837′]