Investiţiile judeţene suspendate de APM merg mai departe

consiliul judeteanConsiliul Județean Hunedoara a primit în cursul zilei de 2 iulie, de la Agenția pentru Protecţia Mediului Hunedoara mai multe adrese care anulează Notificările de suspendare a actelor de reglementare pentru unele obiective de investiții aflate pe teritoriul județului. „Acest lucru a fost posibil în urma vizitei delegaţiei administrației publice judeţene la București, la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor şi reprezintă o recunoaştere a eforturilor conjugate întreprinse în această direcție”, apreciază preşedintele Consiliului judeţean Hunedoara, Adrian David.

Astfel, în documentele menţionate se face referire la proiectele care vizează „Construirea și exploatarea de microhidrocentrale pe Râul Alb, județul Hunedoara”; ”Construire Biserică ortodoxă la Prislop”; ”Construire bucătărie, sală de mese şi chilii la Mănăstirea Prislop” şi ”Regularizarea pârâului Gurasada pe teritoriul comunei Gurasada, județul Hunedoara”.

În consecință, actele de reglementare emise de APM Hunedoara pentru aceste proiecte îşi mențin valabilitatea în condițiile în care au fost emise şi activitatea poate fi reluată.

De asemenea, Copnsiliul judeţean Hunedoara informează că S.C. APA SERV VALEA JIULUI S.A. a fost înştiinţată că procedura de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Modernizare infrastructură de apă și apă uzată în județul Hunedoara” se continuă în conformitate cu legislaţia în vigoare.

[slideshow_deploy id=’13837′]