Din puşcărie/ „Măcelarul din Petroşani” a devenit ateu şi scrie despre evoluţia omenirii

         Aurel Enea, supranumit „măcelarul din Petroşani” după ce a ucis cu sânge rece o fată de numai 17 ani, apoi i-a tranşat trupul, s-a apucat de scris cărţi după gratii. A devenit ateu şi susţine în scris teoria evoluţionismului.

eneaAurel Enea a publicat recent volumul „Evoluţie vs. Creaţie: 33 de argumente în favoarea teoriei ştiinţifice a apariţiei vieţii prin evoluţie”, apărut la editura Gutenberg Univers, 2015, pe care l-a scris în Penitenciarul Arad, după cum notează cotidianul Adevărul. Şi,  înainte de a publica volumul în care doreşte să argumenteze teoria evoluţiei omului, Aurel Enea a anunţat oficial, din puşcărie, că a devenit ateu. Informaţia a fost publicată pe blogul său şi este motivată astfel: „pentru că ştiinţa susţine ateismul”. Printre argumentele pe care Aurel Enea le-a enumerat în sprijinul „teoriei evoluţiei” – subiectul operei sale, este „observaţia că, dintre toate rasele umane, africanii au apărut primii şi că aceştia seamănă cel mai mult cu primatele. Ea se potriveşte din nou foarte bine cu propunerea evoluţiei că omul provine din primate”. De asemenea, afirmă Enea, în cartea sa, „vietăţile se hrănesc cu alte vietăţi datorită unei serii de caracteristici prezente în construcţia lor. Dacă Dumnezeu a creat toate vietăţile, atunci înseamnă că le-a conceput să se mănânce între ele. Dar această realitate a florei şi faunei prezente şi trecute contrazice descrierea Bibliei că Dumnezeu intenţiona pace şi ca toate să se hrănească exclusiv cu iarbă”. Lucrarea condamnatului îi va reduce acestuia din zilele de închisoare pe care trebuie să le ispăşească pentru crima odioasă comisă în anul 2007, mai scrie Adevărul.

La începutul anului 2010, Aurel Enea a fost condamnat definitiv la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat şi pentru profanare de cadavru, după ce, în 2007, a omorât cu bestialitate o adolescentă, chiar în locuinţa sa din Petroşani. Ca să scape nepedepsit, acesta a tranşat cadavrul tinerei, părţi din acesta fiind găsite în judeţul Alba, pe malul râului Mureş.

[slideshow_deploy id=’16047′]

 

 



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »