La Vulcan, echipa Ile-Merişanu rămâne pe poziţie

ile8martie2În ciuda unor informaţii apărute în presa locală, potrivit cărora în Consiliul local de la Vulcan se pregăteşte schimbarea din funcţie a viceprimarului Cristian Merişanu, liderul organizaţiei PSD Vulcan, Gheorghe Ile apreciază că viceprimarul ec. Merişanu Cristian Ion se bucură în continuare de tot sprijinul şi susţinerea politică a Organizaţiei Municipale Vulcan a Partidului Social Democrat”.

Într-un comunicat de presă primit la redacţie, Gheorghe Ile mai arată că „în urma alegerilor interne desfăşurate în mod statutar în data de 04.06.2015, a fost aleasă noua conducere a organizaţiei şi s-a stabilit componenţa noului Birou Executiv,având prima şedinţă de birou în data de 10.06.2015, unde au fost discutate problemele legate de conducerea organizaţiei şi probleme privind unitatea partidului.”

De asemenesa, PSD Vulcan precizează că decizia de a retrage sprijinul politic acordat unui consilier local sau în speţă, a viceprimarului, aparţine în mod exclusiv Biroului Executiv al organizaţiei. „În speţă nu a existat nici o critică de natură să justifice necesitatea înlocuirii din funcţia de viceprimar a d-lui ec. Merişanu Cristian Ion şi ca atare, Biroul Executiv al Organizaţiei Municipale Vulcan a Partidului Social Democrat, dezminte cu fermitate zvonurile apărute în spaţiul public privind înlocuirea din funcţie a viceprimarului municipiului Vulcan”, specifică Gheorghe Ile, preşedintele PSD Vulcan, în comunicatul de presă emis astăzi.

[slideshow_deploy id=’16047′]