Universitatea Petroşani caută studenţi în Republica Moldova

universitate moldoveniUniversitatea din Petroşani îşi va prezenta oferta academică pentru admiterea în noul an universitar şi în Republica Moldova.

În acest sens, în zilele următoare, o delegaţie a Universităţii va fi prezentă la „Târgul universităţiilor din România” care se va desfăşura după cum urmează:
10-12.07.2015 – Chişinau, Parcul Central
14-15.07.2015 – Bălţi, la Teatrul „Vasile Alecsandri”
17-18.07.2015 – Cahul, în fata Universităţii de Stat „Bogdan P. Haşdeu”

„Studenţii din Republica Moldova reprezintă unul din targeturile noastre în ceea ce priveşte atragerea de studenţi. Asta cu atât mai mult cu cât experienţa ultimilor ani ne-a demnonstrat că specializările pe care le propune universitatea noastră s-au dovedit atractive pentru tinerii din Republica Moldova, iar studenţii pe care-i avem din această ţară sunt studenţi foarte buni”, a declarat conf.univ.dr.ing. Marius Marcu, rectorul Universităţii din Petroşani.
moldoveni2

De altfel, Universitatea din Petroşani a început campania de mediatizare a ofertei educationale in Republica Moldova încă de la începutul acestei luni, în oraşul Cauşeni şi în Raionul Orhei, unde reprezentanţi ai Universităţii din Petroşani au avut întâlniri cu reprezentanți ai administrației publice locale, reprezentanți ai învățământului preuniversitar și cu elevi aflați la final de studii. Potrivit directorul administrativ al UP, Dacian Ciodaru, această întâlnire a fost susţinută de europarlamentarul Emilian Pavel, de primarul oraşului Căuşeni -Repestiuc Grigore şi de Preşedintele Raionului Orheiudor Petru Gogu.
[slideshow_deploy id=’13835′]