Garaje transformate în en-gros

     Sute de kilograme de produse alimentare sunt depozitate în condiţii mizerabile în garaje ţinute pe post de en gros. Autorităţile îi vânează pe patronii care pun viaţa consumatorilor în pericol.

4e0accb15c815a7fdfdbcfd2e

Îşi permit să plătească lunar chirii exorbitante pe câţiva metri pătraţi, atât cât oferă un garaj din zone pieţei. Dau aceşti bani pe care-i scot înzecit nu pentru a-şi parca maşinile ci pentru a-şi ţine mărfurile pe care le scot apoi la tarabe.

 

 

Numărul tot mai mare al celor care caută să se îmbogăţească peste noapte pe spatele locuitorilor zonei punându-le viaţa în pericol, fără să respecte normele elementare de protecţie a consumatorului, a condus la acţiuni de control fără precedent în Valea Jiului. Situaţia s-a mai îmbunătăţit o perioadă, însă moda garajelor transformate în en gros a revenit. “Alimentele sunt depozitate printre piesele de maşină, uleiuri şi alte substanţe toxice. Pe lângă faptul că nu se respectă nici o normă privind depozitarea şi comercializarea acestor produse, proprietarii garajelor transformate în depozit en-gros pun viaţa consumatorilor în pericol”, arată inspectorii în siguranţa alimentară. Acţiunea de depistare a acestor “bombe” este îngreunată de faptul că depozitele clandestine sunt greu de localizat.

[slideshow_deploy id=’16047′]