AMESTECUL DIN DOUĂ INGREDIENTE CARE TE SCAPĂ DE COȘURI ȘI PUNCTE NEGRE

                Dacă acneea îți dă bătăi de cap sau dacă nu reușești să scapi de punctele negre, în ciuda tuturor eforturilor pe care le faci, azi îți propunem o variantă naturală de tratament, care promite să dea rezultate vizibile, într-un timp foarte scurt – amestecul de miere și scorțișoară.

amestecul-impotriva-cosurilor-si-punctelor-negre

 

Știm că sună mai degrabă ca un desert, însă te asigurăm că acest amestec minunat, din doar două ingrediente, nu doar că îți va răsfăța pielea, însă va fi și foarte eficient.

Cum scapi de coșuri și puncte negre cu miere și scorțișoară

Tot ce trebuie să faci pentru a obține acest amestec este să combini părți egale de miere cu scorțișoară. Așadar, la o lingură de miere, adaugă o lingură de scorțișoară. Aceste cantități sunt suficiente pentru o aplicare. Amestecă bine ingredientele, până când vei obține o pastă groasă. Această pastă se aplică pe zonele cu probleme, coșuri sau puncte negre, se lasă 5-10 minute să acționeze și se îndepărtează cu apă călduță din abundență.

Dacă scorțișoara este eficientă în stoparea bacteriilor care cauzează acneea, mierea calmează pielea și o hidratează. Împreună, aceste două ingrediente banale reușesc să facă minuni chiar și pentru tenul sensibil.

Desigur că va trebui să aplici această mască periodic, dacă vei dori să obții rezultate de durată, însă cu siguranță că acest amestec te va convinge chiar de la prima aplicare!

 

[slideshow_deploy id=’16047′]

 

 

Foto: femeie cu ten frumos/ Shutterstock

unica.ro