Cetăţenii din cartierul Viitorului din Lupeni au şi ei drepturi

cartierlupeni1 „Fiecare cetatean din municipiul Lupeni, indiferent de cartierul unde locuieste, trebuie sa fie respectat si ascultat”, este de părre consilierul local PNL Cristian Roşu.

cartier lupeni 2În acest sens, consilierul liberar apreciază că locuitorii din cartierul lupenean Viitorului merită mai multă atenţioe din partea autorităţilor locale. El a fost prezent astăzi în acest cartier, unde a surprins câteva imagini grăitoare despre felul în care tratează această zonă reprezentanţii Primăriei din Lupeni. „Cartierul Viitorului este un cartier ce merită mult mai multă atenţie şi grijă. Şi locuitorii acestui cartier plătesc taxe şi impozite care trebuie să se ragăsească în lucrări pentru reamenajarea drumurilor, aleilor, parcărilor sau zonelor verzi”, este de părere Cristian Roşu.

cartierlupeni3Acesta spune că va ridica toate aceste probleme şi în plenul următoarei şedinţe a Consiliului local municipal de la Lupeni, în speranţa că dacă vor fi traşi de mânecă, edilii îşi vor îndrepta atenţia şi spre aceste aspecte. Mai ales că ,recent, în Consiliul local au fost aprobate şi fonduri semnificative pentru reabilitarea drumurilor din cartierele Lupeniului.
[slideshow_deploy id=’17217′]