Păduraru şi Ionică în probe la Unirea Târlugeni

     Aşa cum în mai multe rânduri s-a demostrat, ambiţia şi perseverenţa nu rămân nerăsplătite. La fel este şi în cazul a doi juniori ai Jiului, plecaţi în probe la Unirea Târlugeni, echipă care activează în Liga a II-a.

csm-jiul

Antrenorul braşovenilor a organizat un trial la care au fost invitaţi să participle 45 de juniori, printre care şi cei doi tineri din curtea Jiului, Călin Păduraru şi Cătălin Ionică. La finalul primei probe, Bona a reţinut în lot 15 juniori pe care îi va testa şi săptămâna, urmând ca la final să oprească 8 tineri fotbalişti care, alături de restul echipei să formeze lotul Unirii Târlugeni din sezonul următor.

Cei doi spotivi ai Jiului au şansa să treacă de la fotbalul amator la cel profesionist, direct în Liga a II-a, iar în acest moment totul depinde de ei şi de ceea ce vor demonstra pe teren.

De amintit este faptul că Păduraru şi Ionică au făcut parte din lotul de juniori ai Jiului care au câştigat campionatul judeţean anul de acesta şi s-au clasat pe locul 3 la campionatul naţional.

Unirea Târlugeni, este o echipă din judeţul Braşov care activează în seria a doua a Ligii secunde

Seria a II-a:

– ACS FC Academica Argeş
– ACS FCM Baia Mare
*
– ACS Şoimii Pâncota
– ACS UTA Bătrâna Doamnă
*
– ACSM Râmnicu Vâlcea
– CS FC Bihor Oradea
– CS FC Caransebeş 1913
– CS FC Olimpia 2010 Satu Mare
– CS Gaz Metan Mediaş
**
– CS Metalul Reşiţa SA
– CS Mioveni
– SC FC Braşov
**
– SC Universitatea Cluj SA
**
– Unirea Tărlungeni

[slideshow_deploy id=’17454′]