La Vulcan se reabilitează drumul spre groapa de gunoi

vulcan2Potrivit unei informaţii publice prezentate de Primăria municipiului Vulcan, la şedinţa ordinară a Consiliului Local de joi 23 iulie, a fost adoptată hotărârea care permite demararea lucrării de reabilitare a drumului de acces către groapa de gunoi.

„Această lucrare este finanțată de Consiliul Județean în perioada imediat următoare ca prioritate, în condițiile în care groapa de gunoi din Vulcan rămâne singura utilizabilă la nivel zonal, până la finalizarea gropii ecologice de la Simeria. Pentru bugetul local această perioadă este benefică prin faptul că mai multe localități care utilizează groapa de gunoi a Vulcanului, vor plăti serviciile aferente către comunitatea noastră”, declară primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile.

vulcan1În cursul zilei de astăzi, primarul Gheorghe Ile şi directorul societăţii Pregoterm (care administrează groapa de deşeuri de la Vulcan), Marius danci au efectuat şi o primă evaluare, la faţa locului, a lucrărilor care trebuiesc executate în cadrul acestui nou proiect de infrastructură.

[slideshow_deploy id=’17636′]