Probe de foc pentru absolvenţii şcolilor profesionale

profesionala1În aceste zile, elevii de la Colegiul Tehnic “Dimitrie Leonida” din Petroşani susţin probele de foc pentru absolvirea Şcolii Profesionale. Cunoştinţele teoretice şi practice acumulate în cadrul învăţământului profesional sunt demonstrate de către tineri prin prezentarea de proiecte, dar şi de machete, fapt ce demonstrează buna pregătire a acestora pentru piaţa muncii.

profesionala3De altfel, Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” oferă o bună pregătire teoretică asigurată de cadre didactice calificate, dar şi una practică realizată în spaţii proprii sau prin contracte la diverşi agenţi economici.Un avantaj în plus al elevilor care optează pentru această formă de învăţământ îl constituie bursa oferită de minister în cuantum de 200 lei precum şi posiblitatea de aş găsi mai uşor un loc de muncă după absolvire.

profesioala2Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida” oferă pregătire pentru învăţământ profesional în calificări variate precum: mecanic auto, construcţii, electrician sau confecţioner produse textile.

[slideshow_deploy id=’17636′]