Nu renunţă. Deputatul Resmeriţă decis să depună plângere împotriva ministrului Gerea, dar aşteaptă toamna

                  Câteva zile îl mai desparte pe ministrul Andrei Gerea  de o plângere formulată pe numele său de deputatul PSD, Cristian Resmeriţă. Acesta este nemulţumit de întârzierea mare cu care i se răspunde la întrebările şi interpelările formulate, dar aşteaptă totuşi startul noii sesiuni parlamentare.
pizap.com14392083974551

Întrebări şi interpelări fără răspuns, adresate încă din lunie aprilie, mai sau iunie. Acestea sunt motivele pentru care deputatul PSD din Valea Jiului, Cristian Resmeriţă, este decis să îi facă plângere ministrului Energiei, Andrei Gerea. Intenţia şi-a anunţat-o încă de la jumătatea lunii iulie, nemulţumit tot de întârzierea cu care a primit un răspuns de la Gerea.  “Biroul meu parlamentar în momentul de față lucrează la o plângere penală îndreptată împotriva ministrului Gerea pentru faptul că a întârziat nepermis de mult să răspundă unui parlamentar în funcție.” a declarat  la momentul respective deputatul Cristian Resmeriță, care era nemulţumit şi de faptul că, după ce că a primit răspunsul foarte târziu, nu i s-au pus la dispoziție nici toate informațiile solicitate. Iar alte întrebări şi interpelări aşteaptă în continuare răspuns de luni de zile, deşi în mod normal în 30 de zile de la solicitare cel interpelat ar trebui să şi răspundă.

Cristian Resmeriţă nu a formulat, totuşi, plângerea împotriva ministrului Energiei şi spune că așteaptă data de 1 septembrie, când va începe o nouă sesiune parlamentară. “Într-adevăr, foarte greu răspunde în continuare, dar consider că este bine să aştept data de 1 septembrie. Acum este vară şi îi înţeleg, chiar şi pe ministrul Andrei Gerea îl înţeleg… Dar, dacă în prima săptămână de după data de 1 septembie nu voi primi răspunsurile solicitate, o să depun această plângere”, a declarat deputatul PSD.

Cristian Resmeriţă a solicitat mai multe informaţii legate de Complexul Energetic Hunedoara şi persoane aflate în structura de conducere, inclusiv veniturile toturor directorilor generali care s-au aflat al conducerea companiei energetice.

 

 

[slideshow_deploy id=’19376′]